tábořiště – Mazálkova vyhlídka

V návaznosti na předešlé úspěšné akce KBS-SOS pak v roce 2013 vznikla opět nutnost něco hezkého vytvořit pro blaho města Bojkovice a jeho obyvatele. Proto členové KBS-SOS a jejich fanklub soustředili svoji pozornost na zanedbané místo starého násypníku nad letištěm, který je na trase ke studánce Ohloběnce a Rozhledně na Skalce, kdy se rozhodli za pomoci bojkovských firem a občanů zbudovat kryté turistické tábořiště s vyhlídkou. To, že akce bude úkolem vskutku velkým svědčí i první fotografie a videa místa činu. Velikonočním dárkem nám pak bylo předání plánů ke stavbě od Ing. arch. Slabiňáka, který opět nezklamal a erudovaným způsobem technicky zpracoval “Mazálkovu vyhlídku”. Název Mazálkova vyhlídka je pak poděkováním rodině Dr. Vladimíra Mazálka, který dobrovolně zakoupil potřebné pozemky, kdy nutnou část jejich výměry pro výstavbu vyhlídky daruje bezplatně Městu Bojkovice. V současné době se již zpracovává právní rámec zmíněného bezplatného převodu pozemků a probíhají jednání se sponzory, donátory, dárci a mecenáši, aby výstavba vyhlídky mohla být co nejdříve zahájena. V případě, že by kdokoliv z příznivců KBS-SOS, resp. jeho fanklubu chtěl finančně přispět na plánovanou výstavbu, je takto možno učinit formou daru složenému na bankovní účet Města Bojkovice číslo: 19-1543034359/0800 variabilní symbol 6666. Za finanční dary a další hmotnou pomoc všem děkuje KBS-SOS.    “Všichni – všem”

V neděli 18.8.2013 bylo slavnostní otevření Tábořiště – Mazálkova vyhlídka, kdy hodnota díla je více jak 350.000,-Kč. Akce se účastnilo bezmála 200 návštěvníku, kteří si následně při občerstvení na letišti poslechli Tamburáše z Komně. Bylo to velmi hezké odpoledne, kdy atmosféru plnou pohody doplnili i jezdci na koních ze stáje paní Hanákové z Krhova.

Velké poděkování tedy patří všem sponzorům, resp. všem firmám i občanům, kteří se na vybudování vyhlídky podíleli, a to: 

Město Bojkovice, KBS-SOS, KRONS, s.r.o. Bojkovice, KZK Bojkovice, s.r.o., KKS, spol. s r.o. Zlín, SKD Bojkovice, ZIMČÍK Střechy Bojkovice, Extra NET, s.r.o. Uh. Brod, Ormius, s.r.o. Uh. Brod, DATO-FOREST, s.r.o. Bojkovice, SOFI ENERGIC, s.r.o. Bojkovice, MORAVIA CANS, a.s. Bojkovice, NATRIX kamenolom Bzová, NOVÁK Ludvík f.o. Komňa, TES Bojkovice, s.r.o., Tes trans, spol. s r.o. Bojkovice, RASSO Vlachovice, EMKA interiéry, s.r.o. Bojkovice, POLYSTYREN, s.r.o. Bojkovice, LASK Bojkovice, Ing. Vlastimil Slabiňák, Bc. Libor Lukáš, Ing. Pavel Křižka, Jiří Kostka, Marek Koudelík, Jiří Šašinka, Mojmír Navrátil, Lubomír Volařík, Pavel Homola a JUDr. František Jančařík.

video původní stav

video Bojkovice

slavnostní otevření

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *