Pochod k Rumunovi 2018

Všichni účastníci budou v cíli odměněni nejenom hezkým zážitkem, ale i pamětním listem.

Jak každý rok, tak aj letos sa v sobotu 29. XII. 2018 z Bezručky v Bojkovicách, vydáme od baráku číslo 875 společně přesně ve 13 hodin na jubilejní dvacátý výšlap k Rumúnovi, kdy nejaký ten drynk ze sebú je vítaný, jak dycky. Aj neco malého do huby sebú bere každý dle vlastního selského rozumu a mlsného šmaku ostatních účastníkú, a to aj s ohledem na dlúholeté praktické zkúsenosti z minulých nezapomenutelných ročníkú.  Je fakt dosť hlúpé, aby Vás nekdo hostíl a vy mu to enom pochválili a neměli ani vlastní pohárek !!

Trasa:  K Rumúnovi – jako pokaždéj – přes Mazálkovu vyhlídku, Boženčinu muku, Ohloběnku a Rozhledňu. Potom dál Pitěnskýma horama až do Pitína a zpátky do Bojkovic cyglistyckú stezkú měřá bayoko 7 km.  Mezipřistání s hudební vložkú aj občerstvéním je naplánované v pitěnskéj hospodě.

Dáme tam těžkú mudrovačku aj černé kafé s rumem nebo pifko s klobáskú  a  možná aj trochu zahalekáme s naším hudebním tělesem.

Kdo je chudý nebo lakomý, ať ze sebú vezne aspoň dobrú náladu !!!

—————————————————————————————————————————————

 

Vážení a milí,

dovolujeme si tímto poděkovat za účast všem účastníků pochodu k Rumunovi 2018, kdy nás bylo celkem 37 osob.

Byť bylo pod mrakem, tak nás alespoň neprovázel déšť a celá trasa byla prodchnuta nadšením a očekáváním věcí příštích. Na pravidelných zastávkách pak voněly trnky všeho druhu, kdy někteří si sebou nesli jako talisman i chleba s povidly.

U Rumuna samotného pak vír zábavy a dobré nálady neznal konce. Na štěstí finále patřilo jako vždy Pitínské hospodě, kde nás již ve dveřích nadšeně vítali místní štamgasti a Hasky, kterému rovněž patří neskonalý dík za super vzornou obsluhu.

Závěr zdařilé akce pak patřil jak domácím, tak i hostům, kteří TO jako vždy rozjeli na plný plyn …, a to ve všech směrech …

Vy, co jste nepřišli, máte čeho litovat … Tak snad i s vámi zase u Rumuna 28.12.2019

 

Mnoho štěstí, zdraví a celkovou pohodu v roce 2019 Vám všem přeje KBS-SOS.

 

video1 – kliknou zde
video2 – kliknou zde
video3 – kliknou zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *