Údržba vyhlídky září 2021

Mazálkova vyhlídka je v provozu od roku 2013, kdy i letos provedl spolek KBS-SOS pravidelnou údržbu tohoto veřejně prospěšného zařízení. Členové spolku uklidili okolí vyhlídky a vybrousili dřevěné prvky zábradlí, které posléze natřeli do původních barev. Příští rok je naplánován ještě nátěr opláštění vyhlídky hnědou barvou a celkový nátěr plechové střechy. Jsme rádi, že toto zařízení je hojně společensky využíváno, kdy návštěvníci kvitují s povděkem možnost odpočinku na vyhlídce s krásnými výhledy na město Bojkovice a široké okolí.
Bohužel si nelze odpustit informaci, že i v tomto roce si vandalové nedali pokoj, kdy z neznámých příčin bezdůvodně vylezli na střechu vyhlídky, kde úmyslně prorazili plech na dvou místech o rozměrech 3 x 20 cm, čímž počalo do vyhlídky zatěkat. Toto poškození členové KBS-SOS bezodkladně opravili, aby nedocházelo k dalším škodám na zařízení.
Děkujeme všem, kdo předmětné zařízení slušně využívají a udržují zde pořádek a čistotu. Vždyť zejména toto zařízení bylo KBS-SOS zbudováno pro všechny slušné lidi, a to pod naším heslem „VŠICHNI – VŠEM“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *