Pochod k Rumúnovi 2023

Tak jako každý rok i letos 30. 12. 2023 pořádal KBS-SOS pravidelný pochod k Rumunovi. Tentokrát se však jednalo o jubilejní 25. ročník této společenské akce, které se zúčastnilo 35 skalních příznivců. Počasí i nálada byly výborné a po nádherné procházce doprovázené slunečným počasím a teplotou 9 stupňů celsia, jsme jako vždy na závěr zakotvili v pitínské hospodě u Haskyho.

Každý z účastníků pochodu obdržel od pořadatele pamětní list. Toto skutečně vzácné privilegium rovněž patřilo některým stálým štamgastům v hospodě, kteří sice s námi žádný ročník pochodu neabsolvovali, avšak 25 let nás vždy, a to i letos, v hospodě pravidelně srdečně vítali.

Po podrobném rozboru našeho sportovně společenského počinu a nalezení ztraceného pejska, který se nám v průběhu pochodu zaběhl, následovala volná zábava s tancem za doprovodu naší posádkové hudby. Všem hudebníkům obzvláště děkujeme za jejich srdce úchvatný výkon.

Děkujeme všem za účast a těšíme se na další ročník v roce 2024.

 

„Všichni – všem“                                                KBS-SOS

Video_1

Video_2

Video_3

Video_4

 

Přátelé, kamarádi…

Jak každý rok tak aj letos je potřeba utéct celospolečenskému aj rodinnému stresu, a proto, kdo má odvahu udělat neco né enom pro sebe, ať v sobotu 30. XII. 2023 došmatle na Bezručku v Bojkovicách, kde sa od baráku číslo 875 společně vyrazí přesně ve 13 hodin na vyšéj  zpomíňaný už jubilejní dvacátý pátý výšlap. Nejaký drynk sebú je vítaný, jak dycky aj neco malého do huby sebú bere každý dle vlastního selského rozumu a mlsného šmaku ostatních účastníkú, a to aj s ohledem na praktické zkúsenosti z minulých nezapomenutelných ročníkú.  Je fakt dosť hlúpé, aby Vás nekdo hostíl a vy mu to enom pochválili a neměli ani vlastní pohárek !!

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *