Žítková 04/2024

Tak tento rok nám to vyšlo, a to včetně super počasí. Členové KBS-SOS a jejich fanklub společně s dětmi se sešli na „Jarním dětském dnu“, kdy v souladu s pozvánkou na tuto akci byl v krásném prostředí rybníka Javorec na Žítkové naplněn vrchovatě celý program.

Po dopolední procházce za krásami lučních orchidejí přes nádherně rozkvetlé louky jsme se vrátili k rybníku na oběd, který zvláště mladým účastníkům chutnal. Odpoledne se neslo ve znamení vědomostní soutěže pro děti i dospělé včetně přednášky o loveckých zbraních. Dále následovaly střelecké závody dětí i dospělých ze vzduchovek různých typů.

Sportovní část akce byla později nasměrována k hledání pokladů. Nejmenší děti hledaly poklad kolem rybníka a ty starší musely pátrat až na hranici Slovenska. Vše dobře dopadlo a oba poklady byly ke spokojenosti dětí nalezeny a spravedlivě mezi ně rozděleny.

Zdařilá akce byla následně ukončena společným posezením všech účastníků, kdy proběhlo hodnocení akce včetně poděkování pořadatelům a všem, kteří se akce zúčastnili.

Tak tedy zase za rok pod stejným heslem „všichni všem“ 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *